Puike Prijsvraag: win kaarten voor Bazart

Nederlandstalige indiepop in Simplon

Tekst: Esmée Koeleman Foto's: Bart Notermans ,

Bazart zet sinds een jaar de toon in de popscene van België en nu ook in Nederland. Hoewel de muziek van de vijf Belgen allesbehalve doorsnee is, halen ze radiohit na radiohit binnen. De elektronische melodieën blijken dus aanstekelijk te zijn. Op 26 november komt de band naar Simplon en 3voor12 groningen mag 2x2 kaarten weggeven!

Nadat in 2012 de eerste EP Meer dan Ooit werd uitgebracht was het een tijd stil rondom Bazart. Maar het vijftal heeft in de tussentijd niet stilgezeten en na de tweede, zelfgetitelde, EP Bazart, die vorig jaar verscheen, kwam de band in een stroomversnelling terecht. Boekingen voor Rock Werchter, Pinkpop en Lowlands, uitverkochte zalen in België en de titel ‘Single van de Week’ door 3voor12 voor de single Goud volgden.

De drie frontmannen maken met hun krachtige samenzang en catchy deuntjes indiepop met een Vlaams accent. Met hun muziek proberen de heren kleinkunst populair te maken onder het Belgische publiek. En dat heeft de band al aardig voor elkaar gekregen.

Wil jij naar het concert in Simplon met je wederhelft, een vriend of vriendin? Laat ons dan weten waarom het jou goud waard is om gratis bij Bazart te zijn op de 26e.

Stuur je antwoord vóór 23 november 12.00 uur naar prijsvraag@3voor12groningen.nl en win winnaar win! De gelukkige krijgt dezelfde dag bericht.