Puike prijsvraag: Bells Of Youth in Simplon Puike prijsvraag: Bells Of Youth in Simplon

Win kaarten voor een avond met deze pittige tantes

, Tekst: Yorick Altena Foto's: Soesja Leugs en Jan Lenting

Puike prijsvraag: Bells Of Youth in Simplon

Win kaarten voor een avond met deze pittige tantes

Tekst: Yorick Altena Foto's: Soesja Leugs en Jan Lenting ,

De dames die Bells Of Youth vormen, omschrijven de band als: "Veel haar, vijf persoonlijkheden en één band.” Ze vergeten hierbij te zeggen dat het vijftal gewoon hele goede muziek maakt. Op 27 mei staat de groep in Simplon en 3voor12 groningen mag 2x2 kaarten weggeven.

Afgelopen april bracht het collectief haar tweede album Dreamers uit. Dit deden de dames in samenwerking met Tony Platt, die in het verleden samenwerkte met AC/DC, Bob Marley en Iron Maiden. Niet de minste namen. Het album laat de groei van de groep zien, zonder de sound van het debuutalbum BOY helemaal uit het oog te verliezen. De band liet in een open brief weten meer te zijn dan tien tieten en dat laten ze met Dreamers wederom horen. Het album is kwalitatief goed, divers en lekker maatschappijkritisch.

Wil jij bij het optreden van Bells Of Youth in Simplon zijn? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag: waarom mag jij dit concert onder geen beding missen? Stuur je antwoord voor woensdag 25 mei 23.57 naar prijsvraag@3voor12groningen.nl en wie weet sta jij aankomende vrijdag voor noppes bij Bells Of Youth!

Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen