Puike Prijsvraag: win kaarten voor TenTemPiés in Simplon

Woon deze avond vol Damsko Mestizo voor noppes bij!

Tekst: Yorick Altena ,

De muziek van de Amsterdamse band TenTemPiés wordt omschreven als een mengeling van ska, cumbia, rock, reggae en punk. Met andere woorden: gegarandeerd feest en daarom zonde om te missen. Op 18 februari trapt het acht man sterke collectief de Enciende la Luz tour af in Simplon en 3voor12 groningen mag hier 2 x 2 kaarten voor weggeven.

Een mestizo, oftewel mesties, kan ruwweg worden omschreven als een persoon die zijn oorsprong heeft in verschillende etnische groepen. Met deze omschrijving in het achterhoofd is het niet meer dan logisch dat het Amsterdamse TenTemPiés zijn muziek Damsko Mestizo heeft gedoopt. Een treffender omschrijving voor de mengeling van stijlen die de groep laat horen is moeilijk te bedenken. Plezier staat bij de heren hoog in het vaandel, maar politieke onderwerpen worden absoluut niet vermeden. Kortom: een avondje TenTemPiés is losgaan op muziek met inhoud.

Wil jij kaarten winnen voor deze show?

Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag: Welke politieke boodschap zou jij het liefste op feestelijke wijze de wereld in willen schreeuwen? Stuur voor dinsdag 16 februari je antwoord naar prijsvraag@3voor12groningen.nl en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.