Donderdag in Simplon: Simplon UP Allstars

Het beste van Simplon Up 2014/2015 'in concert'

Tekst: Jan-Martijn Huitema Foto's: André Eggens en Jan Westerhof ,

Al zeven jaar lang is iedere donderdag in de bovenzaal van Simplon live muziek te horen van lokaal muzikaal talent. Onder de noemer ‘Simplon UP’ ondersteunt Simplon beginnende bands door hun een podium te bieden voor een groter publiek. Een mooi initiatief waar veel bands dankbaar gebruik van maken. De vier beste bands van afgelopen seizoen mogen deze week acte de présence geven op een heus Simplon UP Allstars concert.

Om het nieuwe seizoen goed te beginnen, organiseert Simplon UP deze week een nieuwe editie van Simplon UP Allstars. Hier betreden de vier meest belovende bands van het afgelopen jaar nog een keer het podium. Deze keer niet in de kleine zaal, maar beneden, op het podium van de grote zaal. Met Rum En Skunk (rap/hiphop ), Läcker (Funk/Punk/Rap), View For a Day (Alternative Rock) en Uncle Jimmy (Blues/Rock) belooft het een gevarieerde avond te worden.

Simplon UP Allstars vindt plaats aanstaande donderdag, 10 september. De avond gaat van start om 21:30 (deuren open om 20:30). Kaarten kosten vijf euro.