Sun Roots Festival Sun Roots Festival

The Rising Sun presenteert een avondje ruige reggae in Vera

, Tekst: Jesse Havinga Foto: Jan Westerhof

Sun Roots Festival

The Rising Sun presenteert een avondje ruige reggae in Vera

Tekst: Jesse Havinga Foto: Jan Westerhof ,

Wellicht niet het best vertegenwoordigde genre hier in Groningen: reggae. Om dat een beetje recht te zetten organiseren de dames en heren van The Rising Sun op zaterdag 14 maart het Sun Roots Festival. Naast The Rising Sun, dat vorig jaar ook al in Vera stond om de eerste EP van de band te presenteren, zullen Offshore en Orange Grove te horen zijn. DJ Germinal sluit de avond af.

Het belooft een gevarieerde avond te worden. Niet alleen qua nationaliteiten (tel je de bands bij elkaar op, dan zijn alle continenten wel zo'n beetje vertegenwoordigd), maar ook qua muziek. Van de dansbare raggae-rock van The Rising Sun en de door hiphop geïnspireerde Caribische geluiden van Orange Grove, tot de warme feel-good vibe van Offshore

DJ Germinal zorgt ervoor dat er de rest van de avond gedanst kan worden. Voor iedereen die na deze swingende bands nog niet genoeg heeft gehad, of – waarschijnlijker – er net een beetje lekker in zit.

Het Sun Roots Festival wordt op 14 maart gehouden in Vera en begint om 21:00 (deuren gaan open om 20:30). Entree €9,00 + maandkaart.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen