Puike Prijsvraag: Mister and Mississippi Puike Prijsvraag: Mister and Mississippi

3voor12 geeft kaarten weg voor fijne folk in de Oosterpoort

, Tekst: Charlotte Akerboom Foto: Sanja Marusic

Puike Prijsvraag: Mister and Mississippi

3voor12 geeft kaarten weg voor fijne folk in de Oosterpoort

Tekst: Charlotte Akerboom Foto: Sanja Marusic ,

In de afgelopen jaren ging het razendsnel met Mister and Mississippi. In 2013 deed de indie folkband nog mee aan de Popronde en in de twee jaren daarna volgden een 3FM Award, een Edison en optredens op grote festivals. Op 12 maart staat de band in de Oosterpoort en jij kunt daarbij zijn! Voor nop! Lees hier hoe je kaartjes kunt winnen met deze nieuwe puike prijsvraag.

De bandleden van Mister and Mississippi kennen elkaar van de Herman Brood Academie, waar ze samen een bandproject deden. De band vergelijkt hun geluid met Bon Iver, Fleet Foxes en Sigur Ros, maar heeft wel een duidelijk eigen geluid. Na de release in van het titelloze debuutalbum in 2012 volgde vorige maand het nieuwe album We Only Part To Meet Again. Een album dat muzikaal gezien voortborduurt op het debuut, maar waarbij de band meer aandacht heeft besteed aan de inhoud en de teksten. Meet Me At The Lighthouse is de eerste single van het nieuwe album met aangename droefgeestige samenzang.

Wil je weten hoe Mister and Mississippi in het echt klinkt? Dat kan! Vertel ons waarom jij graag naar het optreden van Mister and Mississippi in de Oosterpoort wilt en maak kans op twee kaartjes voor het optreden. Stuur je antwoord voor 9 maart 12.00 uur naar prijsvraag@3voor12groningen.nl. De winnaar krijgt diezelfde dag bericht.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen