Puike Prijsvraag: prijzenpakket voor Cross-linx

Mark Lanegan en Squarepusher de hoofdacts op het cross-over festival in De Oosterpoort

Tekst: Charlotte Akerboom ,

Elk jaar in februari is het weer zo ver: Cross-linx is in de stad. Hèt festival dat een brug slaat tussen avant-garde popmuziek en klassieke muziek. De veertiende editie van het rondreizende festival doet Groningen aan op 14 februari. Jij kunt een mooi prijzenpakket winnen met kaarten voor Cross-linx in De Oosterpoort en twee albums!

Het beginpunt van het reizende cross-over festival Cross-linx is dit jaar Amsterdam, waarna de artiesten via Eindhoven en Rotterdam in Groningen eindigen. Artiesten verleggen hun grenzen in hun eigen muziek en gaan ook onverwachte muzikale verbindingen aan. Dit jaar zijn de Amerikaanse zanger Mark Lanegan en het Britse elektronica-fenomeen Squarepusher de headliners. Beide acts spelen tijdens het festival samen met het gerenommeerde Metropole Orkest.

Ook zijn er kleinere intieme concertjes in het programmaonderdeel ‘Music Mining’. Tijdens dit onderdeel gaan kleine groepjes bezoekers onder begeleiding naar miniconcerten op ongebruikelijke concertlocaties zoals kleedkamers, ketelruimten, kelders en andere backstage plekken.

Wil jij ook naar Cross-linx in De Oosterpoort? Doe mee met onze prijsvraag en win niet alleen gratis kaarten, maar ook het album van Bryce Dessner (gitarist van de band The National) St Carolyn By The Sea en het album Baroque van Nadia Sirota (altvioliste uit Brooklyn).

Vertel ons met wie jij naar Cross-linx wilt en waarom.

Stuur je antwoord, met je naam, in voor 10 februari 12.00 uur naar prijsvraag@3voor12groningen.nl.