Jongensdroom van Orange Skyline komt uit

Groningse band tekent bij platenlabel Caroline Benelux

Tekst: Marissa Snitjer Foto's: André Eggens en Jan Westerhof ,

De vier mannen van Orange Skyline timmeren hard aan de weg. In januari werd de band uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en speelden de heren tevens op Noorderslag op het 3FM podium. Vele optredens volgden en de teller staat nu op ruim zestig shows door heel het land. Een geslaagd jaar tot dusver. De jongensdroom om een platendeal te tekenen, is werkelijkheid geworden: de heren hebben een deal gesloten met Caroline Benelux!

“Na uitgeroepen te zijn tot 3FM Serious Talent, slaat Orange Skyline nu de handen ineen met muziekmaatschappij Caroline”, aldus Caroline Benelux. Een samenwerking waarover de jongens een jaar geleden alleen nog maar hadden kunnen dromen. Zanger Stefan van der Wielen is enthousiast: “Ik hoef nu op feestjes in ieder geval niet meer uit te leggen dat de band een veredelde hobby is. Nee even serieus nu, we zijn hartstikke blij dat we juist bij zo’n tof label als Caroline hebben getekend. Er zitten heel veel bands bij die we zelf heel gaaf vinden en het is cool om daar nu tussen te staan.”

Labelmanager Fred van Kruining is ook erg blij met de komst van de Groningse band bij de ‘Caroline-familie’: “We zijn erg blij dat we zo’n jonge en talentvolle band als Orange Skyline mogen toevoegen aan ons lokale roster en kijken enorm uit naar de samenwerking!”