Staat jouw band al ingeschreven voor het Rode Oortjes Festival?

Vanaf 1 februari in het Platformtheater

Tekst: Lara Harbers Foto's: Jan Westerhof ,

Zoals elk jaar vindt ook in 2015 het Rode Oortjes Festival plaats in het Platformtheater in Groningen. Vanaf zondag 1 februari zal de 24e editie van het festival officieel van start gaan met de eerste voorrondes. Hoor jij bij de 24 bands die mogen strijden voor die felbegeerde titel? Van arty poprock tot zweverige ambient; als jij met je band je eigen muziek maakt, ben je bij deze van harte uitgenodigd om je in te schrijven!

Het Rode Oortjes Festival is al sinds 1991 bezig om beginnende bandjes onder de aandacht te brengen. Het komt zelfs regelmatig voor dat een band zijn eerste optreden heeft tijdens het festival en dat is juist de drijfveer van Rode Oortjes: beginnende bands een podium bieden.

Het festival trekt niet alleen bands en bezoekers, de pers is eveneens ruim vertegenwoordigd. Natuurlijk zal ook 3voor12 groningen verslag doen van het festival. Het Rode Oortjes Festival is een grote kans en het uitgelezen moment om jouw band een flinke stap vooruit te helpen!

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website en is mogelijk tot 15 december. Wacht daarom niet langer en schrijf je band nu in!