Puike Prijsvraag: Electric Six

Win kaarten voor puike partyband in De Oosterpoort

Tekst: Charlotte Akerboom ,

Electric Six stond vorig jaar in een uitverkochte zaal van De Oosterpoort. Dat is beide partijen blijkbaar goed bevallen, want dit jaar zijn ze terug, in hetzelfde weekend in november nota bene. Dat wordt weer swingen op 22 november en jij kan erbij zijn! Voor nop! Lees snel verder om te zien wat je hiervoor moet doen.

Electric Six gaat al een tijdje mee. In 2003 brak de band door met de single Danger! High Voltage, van het album Fire. Inmiddels heeft de band al tien albums op zijn naam staan. Electric Six laat zich moeilijk in een hokje plaatsen. De band uit Detroit stapt met gemak de grenzen van metal, disco, new wave, garage en punk over en combineert het tot een dansbare massa. De vrolijke melodieën worden vergezeld van songteksten met een knipoog.

Ook het voorprogramma belooft spectaculair, of in ieder geval bizar, te worden; Andy D komt het publiek opwarmen. Andy D laat zich niet beschrijven, dat moet je gewoon zien.

Heb jij zin in een lekker avondje gratis swingen op de nummers van Electric Six? Beantwoord dan de volgende vraag en maak kans op twee kaarten:

Waar willen de bandleden van Electric Six jou, volgens één van hun bekendste hits, mee naartoe nemen? 

Stuur het antwoord voor maandag 17 november 12.00 uur naar prijsvraag@3voor12groningen.nl.