Jonge Harten komt met volwassen line-up

[Gronings] Theaterfestival komt met een kleiner maar zeker niet minder gevarieerd muziekprogramma

Tekst: Jesse Havinga Foto's: ,

Theaterfestival Jonge Harten heeft ook dit jaar weer een muziekcafé waar vrijwel dagelijks optredens worden verzorgd. Vorig jaar heeft men de hoeveelheid optredens wat teruggeschroefd en blijkbaar is dat goed bevallen want dit jaar is de formule hetzelfde: een beperkt, maar bijzonder interessant stel optredens.

Het jaarlijks terugkerend festival, met #nofilter als thema dit jaar, is voornamelijk gericht op theater maar heeft ook altijd een collectie muzikale optredens. Dit jaar geeft rock ('n roll) DJ Ray Koocks het startschot van het negendaagse festival. Verspreid over de rest van de negen dagen is er voor elk wat wils: muziektheater, dance van de Amsterdamse Charrles, mysterieuze rock van BLUE CRIME, licht melancholische synthpop van Minus The Tiger en een aantal fijne, gevarieerde singer-songwriters, allemaal van eigen bodem. En nog meer! Klinkt goed? Nog beter is dat dit alles gratis te bezichtigen valt.

Alle optredens zullen plaatsvinden in het Jonge Harten 2D Café aan de Oosterstraat 13a in Groningen. Van 21 tot en met 29 november kun je daar vanaf 17:00 naar binnen. Meer informatie vind je op de website van Jonge Harten.