Puike Prijsvraag: Win kaarten voor Parquet Courts in Vera Puike Prijsvraag: Win kaarten voor Parquet Courts in Vera

VERA Poll-winnaar van 2013 komt terug naar Groningen met derde album

, Tekst: Robin Eggens Foto's: Simone van der Heijden

Puike Prijsvraag: Win kaarten voor Parquet Courts in Vera

VERA Poll-winnaar van 2013 komt terug naar Groningen met derde album

Tekst: Robin Eggens Foto's: Simone van der Heijden ,

Nog een leuke ticketactie voordat de vakantie begint. Parquet Courts komt weer naar Groningen en jij kan kaarten winnen voor dit concert!

Op maandag 7 juli speelt Parquet Courts weer in VERA. De muziek van de band wordt vergelijken met Television, Pavement en Sonic Youth. In 2012 brak de band door met het album What's Your Rupture?. Dé indierockband van dit moment bracht begin juni hun derde studioalbum uit genaamd Sunbathing Animal. Het album komt nu al in alle lijstjes voor wanneer het gaat om de beste albums van 2014 en Pitchfork bestempelde Sunbathing Animal als ‘Best New Music’ met een 8,6.

Het klinkt niet alleen goed op de plaat, ook live weet de band een overtuigende show neer te zetten. Dat bewees Parquet Courts vorig jaar in VERA. Toen wisten ze dé show van het jaar (volgens de VERA-bezoekers) neer te zetten, de band werd namelijk pollwinnaar van 2013.

Dit is de laatste ticketactie voor VERA van dit clubseizoen, dus maak gebruik van deze kans om aanwezig te zijn bij het concert die kans gaat maken op de titel pollwinnaar van 2014 en stuur een mailtje met het goede antwoord op de prijsvraag.

3voor12groningen mag 1 x 2 kaarten weggeven voor het concert van Parquet Courts op maandag 7 juli in VERA. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het antwoord op de volgende vraag voor zondag 6 juli 12:00 uur opsturen naar prijsvraag@3voor12groningen.nl:

Hoe heet het eerste studioalbum van Parquet Courts?

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen