Win kaarten voor jubileumconcert I Like Trains Win kaarten voor jubileumconcert I Like Trains

Britse band speelt 15 februari in Vera

, Tekst: Jilt Jorritsma

Win kaarten voor jubileumconcert I Like Trains

Britse band speelt 15 februari in Vera

Tekst: Jilt Jorritsma ,

Op 10 februari 2004 stonden ze voor het eerst op een podium in Leeds. Nu, tien jaar later, gaan de mannen van I Like Trains nog steeds als een trein. Reden voor een feestje, want er zijn maar weinig bands die zo’n lange houdbaarheidsdatum hebben.

De band uit Leeds viert zijn tienjarig bestaan met een jubileum-tour waarbij speciaal voor de trouwe fans het debuutalbum Progress Reform in zijn geheel zal worden gespeeld. Daarnaast wordt er stilgestaan bij de muzikale hoogtepunten uit het repertoire dat de band in het afgelopen decennium tot stand heeft gebracht.

Ook Groningen is opgenomen in de tour. Op 15 februari zal I Like Trains zijn intrigerende post-rockgeluid op de mainstage van Vera ten gehore brengen. Dan zal duidelijk worden op wat voor manier de band zich de afgelopen tien jaar heeft ontwikkeld. Want dat de band progressie heeft geboekt, mag duidelijk zijn. Sinds de debuut-EP zijn er nog drie albums verschenen en zijn er zelfs nummers van de band te horen geweest in Hollywood-filmtrailers, reclames en televisieseries.

Prijsvraag
Namens de band mogen wij twee goodiebags en 2 x 2 toegangskaarten voor het concert in Vera weggeven. Wil jij 15 februari bij dit feestje aanwezig zijn? Stuur dan voor 8 februari een e-mail naar prijsvraag@3voor12groningen.nl met drie titels van nummers waarin het woord train is verwerkt. Vermeld ook je naam, telefoonnummer en e-mailadres in de mail. 

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen