Puike Prijsvraag: De Kift

Win kaarten voor een energiek feestje in Vera!

Tekst: Esmée Koeleman Foto: Paul Bergen ,

Al tal van keren stond De Kift in Vera en 19 december komt het achttal weer terug om er een dolle boel van te maken! Dit keer komen ze langs om hun tiende (!) album Bidonville te vieren. Om je in deze dure decembermaand een hart onder de riem te steken: je kunt helemaal gratis en voor niets bij dit feestje zijn. Lees gauw verder als je kans wil maken op twee vrijkaarten!

De muziek van de Nederlandse band valt niet onder één genre te beschrijven. Met invloeden van punk, fanfare, rock en popmuziek gaat de band alle kanten op. Zo laat De Kift je stuiteren op de uptempo nummers, en bij de langzamere nummers weet de band te ontroeren door de melancholische samenzang. De band maakt Nederlandse liedjes met teksten uit de wereldliteratuur en begeleidt zichzelf onder meer op trompetten, saxofoons, banjo’s, tuba’s en drumorgels om de hele zaal plat te spelen.

Naast de dwaze optredens staat De Kift ook bekend om hun bijzondere cd-verpakkingen. De albums worden namelijk uitgegeven in een – vaak met de hand gemaakte – originele verpakking.

Wil je kans maken op twee kaarten voor dit warme feestje tijdens deze grauwe dagen? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Hoe ziet de cd-verpakking van het album Krankenhaus eruit?

Stuur het antwoord voor woensdag 17 december 12.00 uur naar prijsvraag@3voor12 groningen.nl.