#ESNS15 In opmaat naar Grunnsonic

Wie spelen er de komende editie en wat is hun verhaal?

Redactie 3voor12 groningen Foto's: André Eggens en Harold Zijp ,

Inmiddels traditiegetrouw stelt 3voor12 groningen in 'In opmaat naar Grunnsonic' alle lokale helden voor die er geprogrammeerd staan. Dat doen we wederom door middel van een vragenlijst, een paar foto’s en natuurlijk muziek. Op deze wijze maak je hier de komende weken kennis met de Grunnsonic-acts en vertellen ze hun verhaal. Wat mag je daarnaast nog meer van ons verwachten richting Eurosonic Noorderslag?

Dit is het derde jaar op rij dat we in aanloop naar Eurosonic Noorderslag de Grunnsonic-acts aan je voorstellen. Vanaf morgen maak je hier iedere dag kennis met twee acts die op Grunnsonic zullen spelen. Ze stellen zichzelf voor in woord, beeld en geluid. Ze vertellen onder meer over hun eigen muziek, hun ontstaansgeschiedenis, waardoor ze geïnspireerd zijn, en wat hun plannen voor de toekomst zijn. Ook geven de Grunnsonic-acts tips, welke andere lokale acts ze goed vinden en waarom je ze niet mag missen.

Dat is natuurlijk niet het enige wat we van plan zijn richting Eurosonic Noorderslag. Naast onze focus op Grunnsonic, besteden we de komende tijd uiteraard ook aandacht aan noordelijk talent dat op Eurosonic en Noorderslag staat. Daarnaast presenteren we binnenkort, inmiddels ook traditiegetrouw, een lijst met allerlei initiatieven die tijdens ESNS in de stad plaatsvinden. Denk daarbij aan Pleuropsonic, Platosonic, Negersonic, Altersonic, Aftersonic; oftewel de officieuze feestjes, festivals en randprogrammering. Alles wat er gepubliceerd wordt met betrekking tot Eurosonic Noorderslag, Grunnsonic en alles er omheen is terug te vinden in het #ESNS15-dossier.

Vanaf morgen stellen we dus iedere dag twee Grunnsonic-acts aan je voor richting Eurosonic Noorderslag. Houd onze site in de gaten, leer de Grunnsonic-acts kennen en bepaal voor jezelf welk lokaal talent je absoluut niet mag missen. Support ook de komende ESNS-editie your local heroes!