Simplon sluit het jaar af met derde editie van UP Allstars

Breng je stem uit op de band die nog één keer in Simplon moet spelen

Tekst: Tsjomme Dijkstra ,

Op donderdag 27 juni organiseert Simplon ‘UP Allstars’; de seizoensafsluiting van Simplon UP. Dit hele jaar heeft muzikaal talent uit Groningen tijdens Simplon Up-avonden weer de kans gekregen om ervaring op te doen en voor publiek te spelen. Op UP Allstars keren de beste lokale bands van het jaar nog één keer terug. Jij kunt kans maken hier gratis bij te zijn én je hebt ook nog invloed op de keuze voor de bands.

Simplon biedt lokale bands al jaren de mogelijkheid podiumervaring op te doen bij een groter poppodium. De laatste zeven jaar vinden deze talentavonden plaats onder de naam Simplon UP. Ook dit jaar hebben weer tal van bands hun sound ten gehore kunnen brengen op donderdagavond op het bovenpodium van de Groninger poptempel. Op de UP Allstars-avond op 27 juni spelen de beste vijf bands nog één keer in dit seizoen in Simplon.

Wie zijn de beste vijf bands van het afgelopen jaar? In het bepalen van die 'pikorde' heb jij een belangrijke stem: de Simplon UP-crew heeft een selectie gemaakt van drie bands die in ieder geval zullen spelen deze avond. Binnenkort worden deze bands bekendgemaakt. Voor de programmering van de laatste twee bands kun jij echter zelf tot en met vrijdag 31 mei op de website van Simplon je stem uitbrengen op je favoriete band. Wil je meestemmen? Kijk dan op: http://www.simplon.nl/programma/up-allstars-oog-radio/

OOG Radio + Winactie UP Allstars
En daarmee is al het bijzondere nog niet opgemerkt. Om het lokale talent nog wat meer aandacht te geven werkt Simplon namelijk ook samen met OOG Radio. Tijdens UP Allstars zullen programmamakers van OOG Radio de hele avond in Simplon verslag doen van het evenement. Denk aan live-verslagggeving voor de radio en interviews met bands en bezoekers. Ook bijzonder: voor deze keer is Simplon UP niet in de kleine zaal, maar zelfs beneden, op het podium van de grote zaal.

Tenslotte geeft 3voor12Groningen nog 2 x 2 vrijkaarten weg voor het eindfeest in Simplon. Om hier kans op te maken moet je uiterlijk donderdag 13 juni mei een mailtje sturen naar prijsvraag@3voor12groningen.nl met daarin de naam van de winactie, jouw naam, je telefoonnummer en je e-mailadres. En wie weet, het is in ieder geval een avond om naar uit te kijken.

UP Allstars is op donderdag 27 juni in Simplon, vanaf 20:30. De entree is vijf euro.