Win kaarten voor MidSummer FestiFarm

Intiem en gemoedelijk festival in hartje Drenthe

Tekst: Saskia Evers ,

In het weekend van 21, 22 en 23 juni vindt het Drentse festival MidSummer FestiFarm plaats. De locatie van dit intieme festival is een boerencamping en de oevers van een helder bosmeer in Ellertshaar. Het programma heeft veel te bieden op cultuurgebied, waaronder ruim dertig verschillende muzikale acts. Wil je er graag bij zijn? Voor dit bijzondere festival mag 3voor12 groningen 5 keer 2 kaarten weggeven!

MidSummer Festifarm kent een uitgebreid muziekprogramma. Op drie verschillende podia staan gedurende het weekend bijvoorbeeld Jungle By Night, Anthony's Putch, Sofie Letitre, Pien Feith, Qeaux Qeaux Joans, Gerhardt en Knalland. Ook mogen lokale talenten zoals The Tightropes, Inge van Calkar en Town of Saints de drie podia beklimmen.

Naast het muziekprogramma is er op het festival ook poëzie en spoken word, dans, theater en een kunstexpositie te vinden. Verder is het mogelijk om yoga workshops te volgen, is er (biologisch) eten en zijn er speciale kinderactiviteiten. Als het zomers warm wordt, kun je zelfs een frisse duik in het zwemwater nemen. De dag afsluiten kan in de silent disco, waar rekening gehouden wordt met de natuurlijke omgeving.

Winactie
Omdat de organisatie naar duurzaamheid en een intiem gemoedelijk festival streeft, zijn er niet veel kaarten verkrijgbaar. Het festival laat namelijk slechts 1000 bezoekers toe. Wil je graag één van deze bezoekers zijn? 3voor12 groningen mag 5 keer 2 weekendkaarten (inclusief camping) weggeven. Stuur om hiervoor in aanmerking te komen een e-mail naar prijsvraag@3voor12groningen.nl. Vermeld hierin de naam van de prijsvraag, je naam, telefoonnummer en e-mailadres.