Win Tina Dico's album Where Do You Go To Disappear Win Tina Dico's album Where Do You Go To Disappear

Tina Dico staat samen met Helgi Jonsson op 18 maart in de Oosterpoort

, Tekst: Saskia Evers

Win Tina Dico's album Where Do You Go To Disappear

Tina Dico staat samen met Helgi Jonsson op 18 maart in de Oosterpoort

Tekst: Saskia Evers ,

In september van 2012 bracht Tina Dico alweer haar achtste album Where Do You Go To Disappear uit. Ter promotie van opgenomen album doet de Deense singer/songwriter samen met Helgi Jonsson een akoestische tour door Europa. Op 18 maart brengt het duo een bezoek aan de Oosterpoort.

De Deense zangeres, die in werkelijkheid de naam Tina Dickow draagt, timmert al geruime tijd aan de weg. In 1998 trad Tina Dico met haar band voor het eerst op tijdens de talentenjacht in een Deense tienershow. Sindsdien zijn er acht albums verschenen, won Tina diverse awards en platina platen en leverde ze de soundtrack voor de film Oldboys. Ook stond Tina op verschillende grotere festivals waaronder Glastonbury en Roskilde.

In het verleden heeft Tina zowel met een volledige band als solo opgetreden. Tijdens deze akoestische tour staat ze er eveneens niet alleen voor. Ze wordt vergezeld door IJslander Helgi Jonsson. Een singer/songwriter en multi-instrumentalist met wie ze ook samenwerkte voor het in IJsland opgenomen Where Do You Go To Disappear. Het duo doet op 18 maart de Oosterpoort aan.

Prijsvraag
We mogen een exemplaar van Where Do You Go To Disappear weggeven. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan voor 17 maart een e-mail naar prijsvraag@3voor12groningen.nl. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer en e-mailadres.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen