Win kaarten voor FestiValderAa Win kaarten voor FestiValderAa

Optredens van Tangarine, Zazi en Janne Schra in de Drentse natuur

, Tekst: Daan van Boxtel

Win kaarten voor FestiValderAa

Optredens van Tangarine, Zazi en Janne Schra in de Drentse natuur

Tekst: Daan van Boxtel ,

Muziek, theater en dans middenin de natuur. Het FestiValderAa staat voor de deur en dat betekent feest voor de allround cultuurliefhebber. Drie dagen lang, van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli, staan er optredens en voorstellingen gepland aan de Heidesteeg in het Drentse Schipborg.

Het gevarieerde programma maakt dit evenement bijzonder. Het Noord-Nederlands Toneel geeft een theatervoorstelling genaamd Mijn Ede en Club Guy & Roni verzorgt dansoptredens. Op zaterdag en zondag is er een festivalmarkt. Verder kan je jezelf afzonderen van de drukte en naar het speciale filmprogramma gaan. Bezoekers kunnen overnachten in eigen tentjes of in volledig ingerichte tenten.

Natuurlijk is het voor de muziekliefhebber ook goed toeven op het festivalterrein. Bekende artiesten zoals Janne Schra, Mister and Mississippi en Tangarine maken hun opwachting. De Groningse band Meadowlake, die laatst nog in de finale van de PopGroningen Talent Award stond, staat ook op de planning.

Winactie
Wij hebben de mogelijkheid om twee passe-partouts weg te geven voor dit mooie festival. Wat je moet doen om deze tickets te winnen? Stuur uiterlijk woensdag 3 juli een mailtje naar prijsvraag@3voor12groningen.nl met daarin je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Grijp je kans!

FestiValderAa
Wanneer: Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli in Schipborg (Drenthe)
Prijs Passe-partout: €22,50

UPDATE: de winactie is afgesloten. De winnaars hebben inmiddels bericht.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen