3voor12 Groningen pakt uit in december!

Prijsvraag Groningse avond in Vera

Tekst: Saskia Evers en Charlotte Akerboom & foto: Harold Zijp ,

Op zaterdag 14 december staan vier lokale acts op het hoofdpodium van Vera. Het belooft een gevarieerde avond te worden. Wil jij kans maken op gastenlijstplekken voor deze avond en een pakket vol spectaculaire prijzen? Lees dan snel verder!

Op zaterdag 14 december staan vier lokale acts op het hoofdpodium van Vera. Het belooft een gevarieerde avond te worden. De avond begint met Hans Hanneman, wiens stem suggereert dat hij een stevige kettingroker met heel wat jaren levenservaring is. De echter nog jonge singer-songwriter produceert mooie eigenzinnige, country-, blues- en rock-'n-roll-liedjes. De formatie Vikings In Tibet, een project gestart door de gebroeders Gooskens en aangevuld met enkele vrienden, heeft in september de EP Petrichor uitgebracht. De dromerige popsongs van deze band zullen de Vera-bezoekers doen wegdromen. Lang zullen zij echter niet in dromenland verblijven: het gezelschap Shoe Eating Rabbits kan meer dan grappige bandnamen en genres bedenken. Met zijn vrolijk klinkende 'akoestischfolkbluestrash', zal de band met banjo, accordeon en viool voor een feestje zorgen. Al eerder kregen zij de Kelderbar aan het dansen, vanavond zal ook de grote zaal niet stil staan. De avond wordt afgesloten door de mannen van The Tightropes. Waarschijnlijk gehuld in keurig nette pakken zullen deze heren het publiek overdonderen met blues, funk en rock. 29 november kwam de EP 3D Music uit, die deze avond ongetwijfeld ook aan bod komt.

Lijkt dit je een avond die je niet wilt missen? 3voor12 Groningen pakt uit in de decembermaand en heeft voor jullie de volgende uitdaging:
Maak een leuke slagzin, waarin alle woorden uit de namen van de bands die op 14 december in Vera spelen terugkomen.

Hiermee maak je kans op een spectaculair prijzenpakket waarin de volgende fantastische prijzen zitten:
- Twee gastenlijstplekken voor de avond
- Een EP van Vikings in Tibet
- Een 10" vinyl en een cd van The Tightropes
- Iets dat de leden van de Shoe Eating Rabbits zelf geknutseld hebben

Stuur een mailtje met je slagzin, naam, e-mailadres en telefoonnummer voor woensdag 11 december 17.00 uur naar: prijsvraag@3voor12groningen.nl . De winnaar krijgt donderdag 12 december bericht.