Van Rossum Electrowerken presenteert EP

Electro-duo brengt zes nummers op vinyl uit

Tekst en foto's: André Eggens ,

Zaterdag 13 april organiseert het producers-duo Van Rossum Electrowerken in samenwerking met Lepel Concerts een releaseparty in de oude Vespro. En in het kader van hoe meer zielen, hoe meer vreugd, nemen ze nog wat muzikale vrienden mee ook. Beatstra, Tuinkruid & Karakter en DJ Rop zullen deze avond ook aanwezig zijn. De visuele hoogstandjes worden verzord door VJ Pixelsync.

De twee heren van Van Rossum Electrowerken (Jort Nijhof en Paul Carriere) hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziek-scene van Groningen en leggen zich al een tijdje toe op het produceren van muziek. In het geval van Van Rossum Electrowerken heeft dat geleid tot Dirty Dance Floor Electro, zoals ze het zelf noemen. Op de EP die deze avond gepresenteerd wordt staan maar liefst zes tracks die onder dit genre geschaard moeten worden.

Visueel belooft het ook boeiend te worden, want de heren verzorgen zelf het canvas waarop VJ Pixelsync zijn kunsten mag vertonen. Ze zijn altijd gekleed in witte overals en zo dus een soort levend beeldscherm. Het feestje begint om tien uur aan de Antillenstraat 9a.