Verrassingsoptreden Triggerfinger in Vera

Triggerfinger blijft dagje langer in Groningen

Tekst: Douwe Numan ,

Zaterdag 3 november staat Triggerfinger in De Oosterpoort. Een show die al snel uitverkocht was. Mede daarom organiseert de Vlaamse band de dag erna samen met Vera een last-minute verrassingsoptreden. De kaarten gaan morgen in de voorverkoop.

Volgens Vera zelf is Triggerfinger de club inmiddels ontgroeid, maar wil de Vlaamse band zelf heel graag. Zo is op initiatief van Triggerfinger samen met Vera een tweede concert van de band in Groningen voor elkaar gebokst. Het belooft een speciale show te worden: Triggerfinger wil er een op en top authentieke show van maken. Ondanks het last-minute karakter ervan wordt zowel door de band als door Vera alles uit de kast gehaald. Zo wordt er, zoals gebruikelijk, een unieke zeefdrukposter ontworpen en zal deze in lijn zijn met de unieke tickets (zie foto onder).

Vorig jaar stond Triggerfinger tijdens een unieke dubbelshow tweemaal op één avond in Vera. Beide shows waren uitverkocht. Mocht je achter het net gevist hebben voor tickets in De Oosterpoort of zin hebben in nog meer Triggerfinger, dan is dit je kans! De tickets gaan morgen, dinsdag 30 oktober, om 10:00 uur in de voorverkoop bij de gebruikelijke voorverkoopadressen: Plato, Elpee en de Jongens van Hemmes. De tickets zijn niet online te koop.