Win een Meet & Greet met Eefje de Visser + exclusief kleedkamerconcert

Singer-songwriter staat op 9 november in Stadsschouwburg

Het gaat hard met Eefje de Visser: in 2009 won ze de Grote Prijs van Nederland in de categorie Singer-songwriter en vorig jaar verscheen haar debuut-cd "De Koek". Ook trad ze al een paar keer op bij De Wereld Draait Door. In Groningen konden we haar al zien tijdens Noorderslag en Stukafest. Op 9 november staat ze in de Stadsschouwburg en 3voor12 groningen mag een leuke prijs weggeven.

Wat voor prijs mogen we deze keer weggeven?  Niets minder dan een 'Meet & Greet' in combinatie met een exclusief kleedkamerconcert! Let op: je moet wel een kaartje voor het concert kopen om hiervoor in aanmerking te komen: Eefje de Visser zal voor 2x2 mensen exclusief een mini-optreden doen.

De organisatie: "Dat betekent dat de winnaars, die al kaartjes hebben, een VIP behandeling voorafgaand aan het concert krijgen, dat Eefje de Visser speciaal voor hen een aantal liedjes speelt in haar kleedkamer." 

Dat alles zal plaats vinden op vrijdag 9 november: het concert begint om 20:00 uur in de Stadsschouwburg en de Meet & Greet en het kleedkamerconcert voor de winnaars van de prijsvraag is van 19:00 tot 19:30.
 
Wil je in aanmerking komen voor deze prijs? Beantwoord dan de volgende vraag via een mailtje naar de redactie: Van welke artiest coverde Eefje in "De Wereld Draait Door Recordings" een liedje?
 
Stuur je antwoord uiterlijk op dinsdag 6 november naar ons toe waarbij je in de titel even duidelijk vermeld "Prijsvraag Eefje de Visser" en naast het antwoord op je vraag je naam.. en zorg dat je een kaartje voor het concert hebt! Winnaars krijgen via e-mail bericht en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.