Kaarten winnen voor Bambeats deel 7 in Simplon

Bambeats brengt deze avond iets bijzonders uit

Tekst: André Eggens ,

De tijd vliegt, want het is alweer tijd voor Bambeats deel 7 in Simplon op zaterdag 3 november. De heren van Bambeats zien graag een volle bak en daarom mag 3voor12/Groningen twee kaarten weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar: 3voor12@bambeats.net. En natuurlijk het juiste antwoord geven op de vraag: de hoeveelste editie van Bambeats wordt dit?

Bambeats is de laatste maanden stevig aan de weg aan het timmeren. De single die een paar maanden geleden werd uitgebracht, is inmiddels uitverkocht. Het is dus tijd voor een nieuwe release en Bambeats zou Bambeats niet zijn als daarvan niet iets bijzonders wordt gemaakt. En wat is er logischer voor een platenlabel dan een comic uit te brengen? Een comic? Inderdaad, een old skool stripboek. Gemaakt door Wouter Winter. En waarom brengt Bambeats dit uit? Omdat er ook een soundtrack op 7” vinyl bij zit. En zo is de cirkel weer rond.

De avond zelf is zeker niet minder interessant, want hiervoor zijn weer een aantal klinkende namen gestrikt. Matt Ford aka dj Format is de headliner deze avond en dat is voor liefhebbers van funky hip hop beats zeker geen onbekende. De man toerde met dj Shadow, Cut Chemist en werkte samen met Jurasscic 5. Andere gasten deze avond zijn dj Kwak uit België en uit Groningen dj Irie en El Pres. En uiteraard zullen ook de mannen van Pushin Wood Soundsystem hun kunsten vertonen. Dat wordt weer dansen!