100 kaarten extra in de verkoop voor Bon Iver 100 kaarten extra in de verkoop voor Bon Iver

Poliça bevestigd als opening act

, Tekst: Douwe Numan

100 kaarten extra in de verkoop voor Bon Iver

Poliça bevestigd als opening act

Tekst: Douwe Numan ,

Begin dit jaar kondigden Vera en Oosterpoort een bijzonder concert aan: Bon Iver aan de Kardingerplas. Op 9 maart startte de voorverkoop en gingen alle kaarten binnen 5 uur tijd over de toonbank. Vandaag bevestigen Vera en Oosterpoort de band Poliça als opener. Maar dat is niet alles. Tegelijkertijd maken ze bekend dat er 100 kaarten extra in de verkoop gaan.

Het exclusieve concert van Bon Iver op 11 juli aan de Kardingerplas in Groningen, is het eerste wapenfeit van de samenwerking tussen de Oosterpoort en Vera. Het mocht direct op grote belangstelling rekenen. Het enige concert van Bon Iver in Nederland dit jaar werd met groot enthousiasme ontvangen. De 3000 kaarten waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Achter het net gevist? Treur niet, er volgt nog een kleine kans. Morgenochtend om 10:00 uur gaan er nog eens 100 kaarten in de verkoop.

Naast deze aankondiging bevestigde de Oosterpoort en Vera ook de opening act: Poliça. Deze Amerikaanse elektro-r&b band is opgericht in 2011, waarna hij in 2012 zijn eerste album Give You the Ghost uitbracht. Een bas-gedreven, minimalistische geluid in combinatie met elementen van indie, pop en elektro. In een Rolling Stone interview zei Justin Vernon, de singer-songwriter achter Bon Iver, over Poliça: “they’re the best band I've ever heard”. Goede pers dus voor Poliça.

Verrast door het concert van Bon Iver aan de Kardingerplas in Groningen en geen kaartjes kunnen scoren? Zorg dat je er morgenochtend klaar voor zit; de resterende 100 kaartjes zullen er ook ongetwijfeld in no-time doorheen zijn.

Bon Iver + Poliça
woensdag 11 juli 2012, 19:00 uur
Kardingerplas, Groningen
kaarten: € 34,- (excl. servicekosten)

De extra kaartverkoop start a.s. woensdag 16 mei om 10:00 uur via De Oosterpoort website www.de-oosterpoort.nl en vanaf 12:00 uur aan de kassa van De Oosterpoort.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen