Harde Baas 27th Birthday Bash Harde Baas 27th Birthday Bash

Knallende technofuif van jarige dj

, Tekst: Niels Cornelis Meijer Foto's: Gerhard Taatgen (www.taatgen-fotografie.nl)

Harde Baas 27th Birthday Bash

Knallende technofuif van jarige dj

Tekst: Niels Cornelis Meijer Foto's: Gerhard Taatgen (www.taatgen-fotografie.nl) ,

Martin ter Braake (dj Harde Baas) geeft legendarische verjaardagsfeestjes. Zijn Birthday Bash was dan ook binnen no time uitverkocht. Ter Braake en Simplon reageerden adequaat en gaven een extra Bash op vrijdag. En ook hierbij konden de bezoekers hun technohartjes ophalen. Met namen als Dustin Zahn en Spektre kon Simplon rekenen op een volle bak.

Op zaterdag staat Stephan Bodzin op het programma. Voor Harde Baas zelf moet dit een hoogtepunt zijn. De Groninger heeft zelfs een tatoeage met het hoofd van de Duitse technoheld op zijn arm. Bodzin is bekend van producties als Phobos en Sonnenwind. Verder komt Jerry T. draaien en is de bovenzaal ingericht voor de Klopfgeist Allstars: Neo Young, Malbetrieb en Hesz.
 
Mensen hebben uitgekeken naar deze avond en dat is te merken aan de sfeer. De hele avond is het gezellig en af en toe is het publiek uitzinnig, bijvoorbeeld wanneer Stephan Bodzin de decks overneemt van Harde Baas of wanneer Bodzin de Synthapella versie van Phobos draait.
Waar in de grote zaal de handjes in de lucht gaan bij de stevige techno van Bodzin gaat het er boven housy en funky aan toe. De mannen van Klopfgeist hebben er schik in en weten het publiek mee te krijgen. Hoogtepuntje in de bovenzaal is de track Zonderling – Sonderling, een productie van het gelijknamige Noisia-lid welke vers is uitgekomen bij Klopfgeist.

De slagroom op de verjaardagstaart vanavond is een anderhalf uur durende back to back sessie van Harde Baas met Bodzin. Erg vet om de Baas aan het werk te zien samen met één van zijn helden. Simplon blijft tot het eind vol staan en een groot deel van de bezoekers gaat nog mee naar de afterparty in Subsonic.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen