POPgroningen Talent Award 2012 zoekt bands

Inschrijving bandcompetitie provincie Groningen sluit zaterdag 31 december

Tekst: Ennio Wolsink ,

Na een succesvolle eerste editie in 2011 organiseert POPgroningen opnieuw een bandcompetitie voor bands uit de provincie Groningen. Daarvoor zoekt de organisatie nog bands, de inschrijving sluit zaterdag a.s.

Bands en acts uit de provincie Groningen kunnen zich op de website van POPgroningen aanmelden, via de "Backstage". Een team van professionals zal uit alle aanmeldingen een selectie maken van bands die door zullen gaan naar de voorrondes in februari. De winnaars van de voorrondes zullen in maart tijdens de halve finale in Simplon strijden voor een plaats in de finale, die dan weer in april in Vera zal plaats vinden.

De uiteindelijke winnaar van de POPgroningen Talent Award 2012 zal o.a. een plaats in de landelijke Sena Pop NL Awards in de Melkweg in Amsterdam verdienen. Een coachingstraject en een podiumplaats tijdens Eurosonic 2013 behoren ook tot de prijzen.

De organisatie roept alle geïnteresseerde bands in Groningen op om zich in te schrijven voor de POPgroningen Talent Award 2012. De inschrijfperiode is bijna gesloten, toch is er nog even tijd: tot zaterdag 31 december. Aanmelden kan via http://popgroningen.nl.