Zes jaar muziekhistorie komt in De Walrus voorbij (en op cd) Zes jaar muziekhistorie komt in De Walrus voorbij (en op cd)

Café De Walrus brengt compilatie-cd uit tijdens releaseparty op vrijdag 24 september

, Tekst: Ennio Wolsink

Zes jaar muziekhistorie komt in De Walrus voorbij (en op cd)

Café De Walrus brengt compilatie-cd uit tijdens releaseparty op vrijdag 24 september

Tekst: Ennio Wolsink ,

Ter ere van zes jaar lang memorabele optredens in Café De Walrus brengt het café een compilatie-cd uit met daarop zestien nummers van zestien artiesten die de afgelopen jaren in De Walrus hebben optreden. Vrijdag 24 september wordt deze cd gepresenteerd met daarbij optredens van o.a. The Monroes en De Fuckups.

Café De Walrus brengt compilatie-cd uit tijdens releaseparty op vrijdag 24 september

Café De Walrus, één van de gezelligste kroegen van Groningen te vinden in een zijstraat van de Vismarkt, bevindt zich niet echt op de radar van de meeste Groninger muziekliefhebbers. Dat is best jammer want geregeld vind je hier een pareltje van een optreden van een verrassend goede band. Zo hebben de afgelopen jaren bands zoals The Monroes, De Fuckups, Suicidal Birds, Lushus, Multigrade Motoroil, SixtyNiners, Das Audio Combo,  en vele vele anderen hier op de bühne gestaan. Zeker niet de minsten.

Ter ere van zoveel jaren memorabele muziekhistorie brengt De Walrus een compilatie-cd uit met zestien nummers van zestien bands die de afgelopen zes jaar in De Walrus een optreden hebben gegeven. Op vrijdag 24 september wordt deze cd in het café gepresenteerd. Een aantal artiesten zullen dan terugkomen voor een reprise optreden, namelijk: The Monroes, De Fuckups, Multigrade Motoroil, Dr. Snickel & The Medics en Lushus. Na afloop kan er gedanst worden op “bekende en obscure deuntjes” van dj's Ernst & Paul.

Als je nog niet bekend was met het muzikale aanbod van De Walrus van hedendaags en de afgelopen jaren is het nu een goed moment om het café eens een bezoekje te brengen. De entree van deze avond is €5, waarbij je de compilatie-cd gratis in handen krijgt.

De Walrus zit aan de Pelsterstraat 25 te Groningen. De zaal is geopend vanaf 21:30 en de eerste band begint met spelen om 22:00.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen