Café De Walrus presenteert compilatie-cd Café De Walrus presenteert compilatie-cd

Another R'NR Nite feestelijk ten doop

, Tekst en foto's: Harold Zijp

Café De Walrus presenteert compilatie-cd

Another R'NR Nite feestelijk ten doop

Tekst en foto's: Harold Zijp ,

De deze week door Café De Walrus uitgebrachte cd Another R'NR Nite, met daarop zestien voornamelijk lokale bands, is op vrijdagavond feestelijk ten doop gehouden met maar liefst vijf live optredens. 3VOOR12/Groningen was er bij en maakte een fotoreportage.

Another R'NR Nite feestelijk ten doop

De deze week  door Café De Walrus uitgebrachte cd Another R'NR  Nite, met daarop zestien voornamelijk lokale bands, is op vrijdagavond feestelijk ten doop gehouden met maar liefst vijf live optredens. 3VOOR12/Groningen was er bij en maakte een fotoreportage.

Ernst en Paul, de twee dj's en programmeurs van Café De Walrus en verantwoordelijk voor de maandelijkse (vrijdag-) avonden met live muziek - en nu dus de cd - zijn zeer tevreden over het eindproduct. "De samenstelling hebben we zelf gedaan en alle bands die we benaderd hebben zegden vrijwel direct hun medewerking toe. Over de selectie zijn we dan ook erg tevreden. De bands op de cd geven een goede indruk van de muziek die we programmeren, 't is een goeie staalkaart. We wilden iets tastbaars hebben na lange tijd programmeren. Voor onszelf maar ook voor het publiek en de bands. We hebben er daarom voor gekozen bands te benaderen die nog steeds bestaan. We versturen de cd naar muziekbladen en concertzalen, hopelijk vloeien er voor de bands optredens uit voort. Het is een mooi tijdsdocument met (hopelijk) tijdloze muziek."

Op de cd staan De Fuckups, Dr. Snickel & the Medics, Suicidal Birds, Osni, Biarritz Boys, De Keefmen, the Beavers, Doctor Scalpel & the Medics, Rene SG, Mad Engine, Magnetix, Lushus, the Monroes, Sixtyniners, Das Audio Combo en Multigrade Motoroil.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen