3voor12 Gelderland

Programma eerste De Achterhoekse Muzikantendag bekend

18 november in DRU Cultuurfabriek Ulft tijdens Dag van de Achterhoekse popmuziek

Zaterdagmiddag 18 november is de eerste De Achterhoekse Muzikantendag (DAM) in de DRU Cultuurfabriek: een informatieve dag voor dj's, rappers, bands, songwriters en muziekliefhebbers dat plaatsvindt tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek (DAP). DAM is gratis toegankelijk en er is een grote infomarkt, er zijn workshops, panels en optredens en kleine sessies. Het programma van DAM is nu bekend.

In de panels en op de infomarkt zijn diverse organisaties aanwezig zoals 2-Dutch, 3voor12 Gelderland, BAM!, Behind the Corner, Buma/Stemra, CLOCK, Conservatorium van Amsterdam, Cultuurmij Oost, De Nieuwe Oost, Hubtower, Huntenpop, iBeat Studio, Jasper Muziek, Maak het in Gelderland, Ntb / VCTN, Sena, Stichting Pak An!, Popgilde en Popronde.

18 november is ook de vierde Dag van de Achterhoekse Popmuziek (DAP) plaats. Op tientallen locaties als cafés, podia, winkels en galeries verspreid over de hele regio, treden meer dan honderd Achterhoekse artiesten op. Muziekliefhebbers kunnen kennismaken met nieuwe en bestaande Achterhoekse artiesten en de artiesten krijgen de kans om nog meer zichtbaarheid in de regio te genereren. Contacten tussen muzikanten en de muziekindustrie worden verstevigd door deelname van studio’s, geluidsbedrijven, boekingsbureaus en scholen.

Meer informatie: www.behindthecorner.nl/DAM17 en http://behindthecorner.nl/dap17

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12