Muziekfestival Mañana Mañana strijkt weer neer in Vorden. De lommerrijke lanen en rustieke veldjes rondom Kasteel Vorden zijn een prima plek om je 'Ver weg van de grijze massa' te wanen. Voor de 7de editie van dit muziekfestival is er ook dit jaar voor iedere muziekliefhebber wel wat te kiezen.

De donderdag en vrijdag in beeld

Het festival terrein is vergelijkbaar met voorgaande jaren. In het open veld voor bij het kasteel en grenzend aan de camping is de Totempaaltent. De plek voor de liefhebber van indiepop en -rock. Hier staan onder andere de Gelderse Snow Coats, Waltzburg en Tape Toy uit Amsterdam die met zangeres Roos van Tuil ook Gelderse roots heeft.

De Tipi is weliswaar groter geworden, maar voor de singer-songwriters die hier staan geprogrammeerd op sommige momenten nog te klein. Onder andere Levi Noah en Stephanie Struijk, ook onder de naam Stevie Ann al eerder hier op dit festival gespeeld, zijn de artiesten uit Gelderland die de kleine en intieme liedjes laten horen.

Voor de liefhebbers van het stevigere werk is de Veranda aan het eind van de beukenlaan achter het kasteel de locatie om van de blues, rock 'n roll en roots te genieten. 

Waar de donderdag af en toe een bui over Vorden heen trekt, is de vrijdag prachtig zonnig festival weer. Wij doen van de donderdag en vrijdag alvast verslag terwijl het festival op de zaterdag en zondag nog in volle gang is.

Snow Coats

Stephanie Struijk

Tape Toy

De tokkelbaan naar beneden

Waltzburg

Levi Noah