Essay-actie black-metalfestival Aurora Infernalis

Win kaarten voor black-metalfestival in Arnhem

Het afschaffen van de langstudeerboete is geen reden om achterover te gaan hangen. Met jouw studie-skills maak je namelijk kans op een unieke prijs bij Aurora Infernalis. Dit is een toonaangevend black-metalfestival, verspreid over twee poppodia in Arnhem. Dit jaar met een programmering waar onder andere Primordial, Moonsorrow en Aura Noir deel van uitmaken. De liefhebbers van obscure bands kunnen vrijdag 26 oktober terecht in de Willemeen. De grote namen staan zaterdag 27 oktober in Luxor Live. Natuurlijk zijn er ook combi-tickets beschikbaar.

Als je een ticket koopt voor de zaterdag heb je nu de kans om je geld terug te krijgen. Daar moet je wel wat voor doen. Wij zijn erg benieuwd hoe jullie denken over de rol van black metal in de huidige samenleving. We nodigen jullie daarom uit om in de huid van een student te kruipen en een essay (maximaal 500 woorden) te schrijven over dit onderwerp. De schrijvers van de drie beste essays krijgen niet alleen het bedrag van het kaartje terug, maar mogen ook nog iemand gratis meenemen. Bovendien worden de drie beste essays gepubliceerd op www.aurora-infernalis.com.

Dus snel aan de slag! Stuur je essay voor vrijdag 26 oktober 9:00 uur op naar essay.aurorainfernalis@gmail.com. De essays worden beoordeeld op stellingname, zinsbouw en authenticiteit. Winnaars krijgen om 18.00 uur bericht.