De concerttips voor deze week

Win kaarten voor Rogier Pelgrim!

redactie ,

Aan optredens is geen gebrek in Gelderland. Soms zie je letterlijk door de bomen het bos niet meer. 3voor12 gelderland helpt je graag op weg voor de komende week. Hieronder onze tips!

29 november | On Eva en Christopher Greene | Bibliotheek | Wageningen

Donderdag 29 november is er weer een nieuwe editie van Quiet is the New Loud! in de bblthk in Wageningen. Deze avond staat in het teken van lichte, vrolijke muziek en On Eva en Christopher Green zijn precies wat we nodig hebben!

On Eva is een jong trio uit Wageningen. Ze maken lichte, grappige en vooral akoestische Nederlandstalige muziek wat precies is wat je nodig hebt na een zware, vermoeiende dag. Ze hebben recentelijk gespeeld bij de Kapelsessies en willen meer!

Christopher Green is een Nederlandse singer-songwriter die een set van warme, ontspannende nummers speelt en je doet denken aan artiesten als Jack Johnson. De release van zijn debuutalbum is 25 november! Je kunt één van zijn nummers op Dark Horizon horen op zijn website: www.christophergreen.nl

30 november | Rogier Pelgrim, Songs of Aran en Sophie Veline | de Kinkel | Bemmel

Op vrijdag 30 november 2012 treedt Rogier Pelgrim op als hoofdact tijdens ‘Singer Songwriters Live on stage.’

Pelgrim is bekend van het door Giel Beelen gepresenteerde tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriters van Nederland’. Hij maakte daar veel indruk door op geheel eigen wijze met zijn stem tot duizelingwekkende hoogtes te klimmen. In combinatie met  uiterst subtiel gitaarspel en prachtige liedjes is Rogier Pelgrim dé sensatie van dit moment in singer-songwriterland.

Onlangs tekende Pelgrim zijn eerste platencontract en bracht zijn debuutsingle Killing time uit. Met optredens in Paradiso, Carré, Paard van Troje (support act van Handsome Poets), de single en het platencontract rijgt Pelgrim de successen inmiddels aaneen.

Op vrijdag 30 november komt Rogier Pelgrim naar Bemmel om een optreden te geven in Cultureel Centrum De Kinkel. In het voorprogramma staan Songs of Aran en Sophie Veline. Zij behoren momenteel tot de grootste talenten van Gelderland in hun genre.

Wij mogen 2x2 kaarten weggeven! Mail je antwoord op de volgend vraag naar prijsvraag@3voor12gelderland.nl
Hoe heet de eerste EP van Rogier Pelgrim die in januari dit jaar is verschenen?