Tip van de maand: Isbells en Local Natives Tip van de maand: Isbells en Local Natives

Win kaarten voor veelbelovende folk en indie

, redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Tip van de maand: Isbells en Local Natives

Win kaarten voor veelbelovende folk en indie

redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Op 22 januari is het in Doornroosje weer genieten geblazen met een tweetal veelbelovende bands, Local Natives en Isbells. Beide krijgen de laatste tijd veel aandacht van het muziekminnend volk. En niet voor niets. Grijp je kans en win nu kaarten voor deze optredens!

Win kaarten voor veelbelovende folk en indie

 

Op 22 januari is het in Doornroosje weer genieten geblazen met een tweetal veelbelovende bands. Deze lijken de laatste tijd onderhevig aan hypes. En niet voor niets.

België is in de ban van Isbells, de nieuwe Vlaamse belofte. Vergelijkingen met artiesten als Nick Drake en Bon Iver zijn makkelijk gemaakt als we luisteren naar Gaetan Vandewoude en consorten. Maar deze dromerige folk heeft wel degelijk een eigen geluid en stijl.
Na opening door Isbells, neemt de Californische indie-band Local Natives het over. Opvallend aan deze vijfkoppige band zijn de zangpartijen die door vier stemmen, al dan niet in samenzang worden uitgevoerd. Verder weten ze te verrassen door bijzondere ritmes en instrumentale partijen.

Ze brachten al een aantal singles uit die breed gehoor vonden en zodoende gonzen de geluiden van Local Natives enthousiast door muziekland.
Als je onderstaande prijsvraag goed beantwoordt, maak je kans op twee kaarten voor het concert van deze twee bands op 22 januari in Doornroosje. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag slechts 2 x 2 kaarten weggeven, dus wees er snel bij.

Noem van beide bands een hitsingle. Om het je gemakkelijk te maken, kun je kiezen uit onderstaande mogelijkheden:
a) as long as it takes en Airplane
b) as long as it takes en Camera Speech
c) i'm leaving home en Sun Hands
Mail het juiste antwoord voor 21 januari 21.00u naar de redactie en wie weet ben jij de winnar van tickets voor deze optredens!
Local Natives en Isbells | vrijdag 22 januari
Doornroosje | open: 20.00u | start: 20.30u
normaal: € 11,-
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland