3VOOR12/Arnhem-Nijmegen kijkt terug op 2009: Gesel XL 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen kijkt terug op 2009: Gesel XL

Bekijk hier de filmpjes van het Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen kijkt terug op 2009: Gesel XL

Bekijk hier de filmpjes van het Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

In 2009 heeft 3VOOR12/Arnhem-Njimegen verschillende hoogtepunten meegemaakt. Eén ervan was de eerst editie van Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen tijdens de Gesel XL. Vanuit Willemeen werden opnames gemaakt van een aantal bands zoals OIIO, Automatic Sam, The Vlegels en Bandito. Het was een geslaagde en gezellige eerste editie, bekijk hier de filmpjes!

Bekijk hier de filmpjes van het Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

In 2009 organiseerde 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen tijdens de Gesel XL voor het eerst Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen. Vanuit Willemeen werden opnames gemaakt van een dwarsdoorsnede van bands die tijdens deze Gesel XL optraden op de verschillende podia.

Elke act vertolkte akoestisch een nummer en werd ook nog aan de tand gevoeld door de presentatoren Wim Koens en Mylene Ragon. De videocrew Vindoism maakte filmpjes van de optredens en sfeerverslagen van Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen en de bands werden gefotografeerd door onze fotograaf Paul Thijssen.

Het was een komen en gaan tijdens de avonden van artiesten met hun fans en dat zorgde voor een geslaagde en gezellige eerste editie van Café 3VOOR12/AN op de Gesel XL, volgend jaar zijn we er zeker weer bij! Bekijk hieronder de filmpjes gemaakt door Vindoism.

Sfeerverslag deel 1


Sfeerverslag deel 2


OIIO


The Vlegels


Proper Outfit


Phoenix Park


Liquid Snow


Diggeth


Cool Ice Crush Killers


Boy Gol


Bandito


Balgior


Automatic Sam

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland