Win kaarten voor Edan & Dagha! Win kaarten voor Edan & Dagha!

Tip van de maand Merleyn: verfrissende hiphop

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Edan & Dagha!

Tip van de maand Merleyn: verfrissende hiphop

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Op 21 juni staan Edan en Dagha in Merleyn. Samen zorgen deze Amerikaanse underground rappers voor een avond vette hiphop. Doe mee met de prijsvraag en win kaarten!

Tip van de maand Merleyn: verfrissende hiphop

Zowel Edan als Dagha begonnen in de Boston underground-scene. Edan onderscheidde zich door verschillende stijlen en invloeden te vermengen met old school hiphop. Enerzijds hoor je jaren '80 en '90 hiphopstijlen, maar hij schrikt er niet voor terug er met sixties soul en funk een psychedelische mix van te maken.

Dagha verdiende zijn sporen onder andere bij de groep Electric, maar ook solo spookte hij het nodige uit. Onlangs kwam zijn album The Divorce uit, waarin hij zijn scheiding verwerkt. Eerder werkte Dagha al mee aan het album Beaty And The Beat van Edan en zo werd hun verdere samenwerking een feit.

Op zondag 21 juni staan de twee samen in Merleyn. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2 x 2 kaarten weggeven voor dit concert. Winnen? Mail dan het goede antwoord op de vraag vóór donderdag 18 juni 11:57 uur en wie weet ben jij erbij!

Edan en Dagha zijn vertegenwoordigers van de Amerikaanse hiphop-scene. In Nederland kennen we ook diverse goede MC's. Noem de naam van een Nederlandse rapper.

Merleyn, 21 juni
zaal open 20.00 uur, start 20.30 uur
tickets € 12,50

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland