Bente Hout is o.a. freelance projectleider bij Popfabryk en FrieslandPop, perscoördinator bij Oerol, redacteur bij verschillende muziek- en reisplatformen en muzikant. Ze is een bezige bij in de Friese popscene en voelt de gevolgen van de intelligente lockdown als ZZP'er. Veel van haar werkzaamheden vielen weg toen de regering besloot om evenementen en bijeenkomsten te verbieden tot 1 juni. Ze besloot haar vrijgekomen tijd te besteden aan gedachtewisselingen met collega's uit de Friese scene. Deze deelt ze in een podcast serie, die ze thuis opneemt. In de zesde aflevering van de Quarantaine Podcast spreekt ze met Ico Balt.

Aflevering 6

Je luistert naar Quarantaine Podcast #6 waarin gastredacteur Bente Hout spreekt met Ico Balt. Ico is muziekproducer en runt samen met drie collega's het bedrijf Snoet & Smoel Muziekproducties. Ook coacht hij verschillende artiesten, onder andere bij het  talentontwikkelingstraject Hit the North, en speelt hij in de band Hilbrandt.

In deze podcast hoor je ook het nummer Radio Unfriendly van Psychotic Lumberjacks. Voor het gebruik van deze opname in de podcast heeft 3voor12/Friesland toestemming gekregen van Psychotic Lumberjacks.

Aflevering 5

Je luistert naar Quarantaine Podcast #5 waarin gastredacteur Bente Hout spreekt met Esther de Jong. Esther is singer-songwriter en zou deze maand (april) haar nieuwe EP releasen bij het label Excelsior Recordings. Echter vanwege de Coronacrisis loopt dat anders dan gepland...

In deze podcast hoor je ook de single Het Tafereel van Esther de Jong. Voor het gebruik van deze single in de podcast heeft 3voor12/Friesland toestemming gekregen van Esther.

Aflevering 4

Je luistert naar Quarantaine Podcast #4 waarin gastredacteur Bente Hout spreekt met Andries van Wieren. Andries is oprichter van 3S Music Management en managed o.a. MY BABY, Michelle David & The Gospel Sessions en Jungle by Night. Onlangs richtte hij met zijn collega's het platform Please Don't Stop The Music op, om artiesten te kunnen steunen tijdens de coronacrisis.

In deze podcast hoor je ook een live-opname van de single Someday van Seewolf. Voor het gebruik van deze opname in de podcast heeft 3voor12/Friesland toestemming gekregen van Seewolf.

Aflevering 3

Je luistert naar Quarantaine Podcast #3 waarin gastredacteur Bente Hout spreekt met Jamila Faber. Zij is oud-stadskunstenaar van Leeuwarden, muzikant, dichter en performer.

In deze podcast hoor je ook de single Days van CIEL. Voor het gebruik van deze single in de podcast heeft 3VOOR12/Friesland toestemming gekregen van CIEL.

Aflevering 2

Je luistert naar Quarantaine Podcast #2 waarin gastredacteur Bente Hout spreekt met Eva van Netten. Eva kun je kennen van de band BlackboxRed. Ook is ze zelfstandig ondernemer in de cultuursector. Ze werkt als programma coördinator voor Welcome to The Village, Explore the North, Explore the North Productiehuis en Roze Zaterdag.

In deze podcast hoor je ook de single Bang van Hilbrandt. Voor het gebruik van deze single in de podcast heeft 3VOOR12/Friesland toestemming gekregen van Hilbrandt.

Aflevering 1

Je luistert naar Quarantaine Podcast #1 waarin gastredacteur Bente Hout spreekt met Koen Haringa. Koen is zelfstandig ondernemer in de cultuursector. Hij is oprichter van het platform Mooiedingenmakers, formeel directeur van Podium Asteriks en matchmaker cultuur voor Noord-Nederland.

In deze podcast hoor je ook de single Not Over You van YVI. Voor het gebruik van deze single in de podcast heeft 3VOOR12/Friesland toestemming gekregen van YVI.