De redactie van 3VOOR12/Friesland verzamelt voor jou de nieuwste video's en singlereleases van Friese artiesten. Deze editie een verzameling releases van afgelopen drie weken. Een uitgebreid en gevarieerd overzicht van uitgebrachte muziek. Alle muziek uit deze rubriek is terug te vinden in onze afspeellijst op Spotify 'van Friese bodem'.

Hiemstrowski ft. Bobbang & Cath Harryvan (prod. Vinthouch)

Voor Nu

Op 26 februari brachten Hiemstrowski en producer Vintouch een nieuwe single uit. De single Voor Nu is een samenwerking met Bobbang en Cath Harryvan.

Mundo Park

Another Another

Ook deze maand knalt Mundo Park weer een single de wereld in. Another Another is de derde single die dit jaar is uitgebracht.
In 2021 releaset de band iedere eerste dag van de maand een nieuwe single, die uiteindelijk gezamenlijk het nieuwe album zullen vormen. MMXXI wordt het tweede full-length album van de band.

 

 

Tolls & Syrus M. Schwarts

Bad Guy (Billie Eilish cover)

Vanaf 12 maart brengt Tolls samen met Syrus M. Schwarts (Pim van der Werken) een cover uit van het debuut album van Billie Eilish. 
Een totaal ander project dan de voorgaande releases van Tolls maar wel in samenwerking met producer van der Werken en uitgebracht bij het label Revanche Records. Volg de artiest op spotify om alle releases te kunnen volgen.

In de Spotifylijst Van Friese Bodem kun je de laatste releases beluisteren van Friese acts. Klik ook eens op de link van 3VOOR12 Lokaal Draait. Elke twee weken wordt de lijst gevuld door de lokaalafdelingen van 3VOOR12, waarbij je ook op die manier weer nieuwe muziek kan ontdekken uit eigen land.