Het is vanwege de pandemiedroogte alweer een tijdje geleden, maar we hebben eindelijk weer een primeur om aan jullie te presenteren: The Queen of The Boulevard van Fools and Pretenders.

Dit nieuwe nummer van het 8501indie combo Fools and Pretenders, gaat volgens de Jouster band precies over waar je aan denkt bij de titel:
Een prostituee. 

Maar dan niet zozeer over haar werk, als wel over hoe ze in dat werk terechtkwam en hoewel ze daarin aanzien had, ze eerder nooit gezien werd door haar moeder, die jong stierf en haar vader, van wie het enige dat ze heeft een beduimelde foto is.

Aanzien is niet genoeg om je geliefd te voelen. Ze had een konijntje in een kooi, maar was zelf gekooid in een mislukt leven.

Fools and Pretenders nam het nummer op tijdens hun mailmen-sessie en heeft de nummers uit die sessie verspreid uitgebracht (want ja, Corona), met clips van gitarist Johan Jager. Ook deze keer is het Johan gelukt om de muziek op een passende manier te vatten in beelden. In dit geval op confronterende wijze. Wellicht 16+ materiaal.

Fools and Pretenders is van plan de lock-down te overleven en zich t.z.t. weer te mengen in het live-circuit. Vooralsnog moet u het doen met deze clip. 

Fools & Pretenders - The Queen Of The Boulevard from johan jager on Vimeo.