#Freeze16: Het programma is rond, het aftellen kan beginnen

Twintigste Freeze voegt o.a. De Likt en Radar Men from the Moon toe aan de line-up

Redactie 3VOOR12/Friesland ,

De allerlaatste namen zijn aan het programma van de twintigste editie van het Freeze Festival toegevoegd. De line-up is dus compleet, de schema's kunnen gemaakt worden en de hotels geboekt. De jubileum editie van het Freeze Festival belooft een gevarieerder en vooral een hele bijzondere te worden, met exclusieve optredens en unieke sessies. Natuurlijk zullen er veel Friese bands optreden, maar zoals gebruikelijk staan er ook enkel nationale en internationale toppers in Neushoorn. Bekijk het programma hier:

Met de toevoeging van nog eens een flinke handvol acts heeft de organisatie van het freeze festival het programma nu definitief compleet! De in het oog springende namen zijn die van De Likt, Radar Men from the Moon en het IJslandse Amber.

Daarnaast zullen de Kleine Prijs van Friesland finalisten Feral Tides groots uitpakken met eigen nummers in een verassende setting, met blazers en strijkers. Daarnaast zullen er in het Neushoorn Café exclusieve (Freeze) sessies ten gehore gebracht worden door artieslen als Icky Pack, Yuri Landman en vele anderen en zullen de heren van Dat Schilt en Brückenbauer de hoogtepunten uit 19 jaar Freeze Festival ten gehore brengen.

- - -
Freeze Festival vindt plaats van 9 t/m 11 december in Neushoorn, Leeuwarden. De kaartverkoop begint binnenkort. Freeze Festival wordt georganiseerd door Friesland Pop.