Gimme Shelter maakt line-up Release Party en Festival bekend Gimme Shelter maakt line-up Release Party en Festival bekend

Paceshifters, The Black Cult, Afterpartees en meer komen naar Underground

, Tekst: Redactie 3voor12 Flevoland

Gimme Shelter maakt line-up Release Party en Festival bekend

Paceshifters, The Black Cult, Afterpartees en meer komen naar Underground

Tekst: Redactie 3voor12 Flevoland ,

Omdat 3voor12 Flevoland niet kan wachten tot het festivalseizoen weer begint, viert het op zaterdag 4 april de Gimme Shelter Release Party in Poppodium Underground. De redactie maakt deze avond niet alleen de definitieve line-up voor het eigen Gimme Shelter Festival (27 juni) bekend: het is vooral een goed excuus om flink te rocken en te feesten. Daarom komen op 4 april de aanstormende talenten Sweet Whites, The Afterveins en The Black Cult naar Poppodium Underground.

Release Party (zaterdag 4 april) line-up

Het grote festival (op zaterdag 27 juni) wordt sinds vorig jaar voorafgegaan door een Release Party. Hier warmen we ons alvast op voor het festivalseizoen met aanstormende rockbands én maken we de gehele line-up van Gimme Shelter Festival bekend. Volgens Gimme Shelters' traditie doet de Release Party line-up op 4 april echter niet onder voor het echte festival:
De garagepunkers van The Black Cult maakte van het stijve publiek op showcasefestival Noorderslag één kolkende, moshende massa. Bier door de lucht en crowdsurfen maar: de meest energieke Groningers komen op zaterdag 4 april naar Lelystad!

Eerste namen Gimme Shelter Festival (zaterdag 27 juni)

Na de Release Party hebben we twee maanden om bij te komen en ons op te maken voor Gimme Shelter Festival, op zaterdag 27 juni. Het enige indoorfestival van de zomer verdeelt zijn vaste thuisbasis Poppodium Underground in drie area’s. Op onze Main Stage staan dé rockbands van dit moment, waarvan velen (zoals eerder John Coffey, Birth of Joy en Traumahelikopter) na Gimme Shelter direct overschakelden naar grote festivals zoals Lowlands en Best Kept Secret. In Undergrounds studio’s wordt intussen de CampingLIVE opgebouwd, met een echte grasmat, luchtbedden en klapstoeltjes. Hier vinden de intieme akoestische sessies plaats en proberen we dit jaar een bijzonder project met lokale artiesten te presenteren. Echte feestbeesten kunnen losgaan in de FoYAY, waar het tijdens het nachtprogramma draait om techno en andere elektronische genres. 
 
Hoewel de echte line-up pas tijdens de Release Party wordt onthuld, zijn er stiekem al twee acts voor Gimme Shelter Festival bevestigd:
 

Ticketinfo

Tickets voor Gimme Shelter Release Party kosten zes euro en zijn alleen op 4 april aan de deur te koop bij Poppodium Underground. Kaarten voor Gimme Shelter Festival zijn wél in de voorverkoop verkrijgbaar: deze kosten 12,50 euro via Ticketmaster en 16 euro aan de deur.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland