De Lowlands '15 tips van Clemens Riepma De Lowlands '15 tips van Clemens Riepma

Met onder andere Kendrick Lamar en Trippy Turtle

, Clemens Riepma

De Lowlands '15 tips van Clemens Riepma

Met onder andere Kendrick Lamar en Trippy Turtle

Clemens Riepma ,

Er zijn weinig festivals waar het zo moeilijk keuzes maken is als op Lowlands. Naast dans, theater, literatuur en wetenschap staan er meer dan honderdvijftig muzikale acts op het festival. Om ervoor te zorgen dat je als bezoeker zowel de bomen als bos blijft zien tipt de 3voor12 Flevoland redactie acts die je dit jaar zeker niet mag missen. Met vandaag redacteur Clemens Riepma, die de beste producers en rappers tipt, van Hudson Mohawke tot New Wave.

Hudson Mohawke, Vrijdag 22:15 - India

Deze Schotse producer was eerder succesvol als helft van het duo TNGHT. In 2013 tekende hij een contract bij Kanye West’s label G.O.O.D. Music als producer terwijl hij als soloartiest onder contract bleef bij het Britse Warp records. Onlangs bracht hij het genre-overstijgende album ‘Lantern’ uit, wat live op Lowlands voor iedereen een feestje zal zijn.

Joey Bada$$, Zondag 16:00 - Bravo

Backpak hiphop is nog nooit zo lekker geweest. Deze jonge rapper uit Brooklyn legde een Jay-Z contract naast zich neer en bracht zijn debuutalbum zelfstandig uit met succes. Momenteel tourt hij over de hele wereld en zal hij met zijn Pro Era-crew Biddinghuizen laten rocken.  

New Wave, Zondag 18:00 - Bravo

Naast de megahit ‘Drank & Drugs’ heeft het collectief nog veel meer te bieden. Met Ronnie Flex die voorop loopt en rappers als Bokoesam, Lil Kleine, SFB en D-Double daarachter kunnen tracks als ‘Zeg Dat Niet’ en ‘Dom Dom Dom’ niet alleen de luisteraar via Spotify bereiken, maar ook in ’t echt. Ideaal om na een smerige zaterdagavond het begin van je zondagavond gewoon weer net zo smerig door te trekken.  

Kendrick Lamar, Zondag 19:40 - Alpha

Na een succesvol debuutalbum en een nog beter tweede album kan je heel veel verwachten van Kendrick Lamar. De rapper uit Compton heeft er vervolgens ook totaal geen moeite mee om aan deze verwachtingen te voldoen. Op zondag zal Kendrick Lamar in de Alpha de zaal plat spelen en laten zien waarom hij als rapper een plaats in de Alpha verdient.

Trippy Turtle, Zondag 00:00 - Bravo

Lido had een alter ego nodig waarbij hij nog iets gekker kon gaan doen dan hij al deed. De Noorse producer maakt onder de naam Trippy Turtle muziek op Diplo’s Mad Decent label met veel R&B, Jersey-club en house invloeden. Denk aan Cashmere Cat, maar dan iets extremer. Luister naar zijn Trippy’s Theme om alvast in de stemming te komen. 
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland