3voor12 Flevoland zoekt redacteuren!

Schrijven, fotograferen, filmen: alles mag

Sinds september 2014 is 3voor12 Flevoland weer helemaal terug! Hoewel de nieuwe redactie bijna compleet is, zoeken we nog redacteuren uit Almere, Dronten en de Noordoostpolder. Wil jij werken voor het leukste muziekplatform van de polder? Klik dan gauw verder!

Met alle nieuwe bands en festivals die als paddenstoelen uit de polder schieten, kon het niet langer op zich laten wachten: 3voor12 Flevoland is terug! Vanaf september maakt de lokale tak van VPRO's muziekplatform 3voor12 weer recensies, interviews, reportages en specials over alles wat er binnen de Flevolandse muziekscene gebeurt.

Het 3voor12 Flevoland-team heeft in zijn eerste vier maanden al veel bijzondere dingen beleefd. Zo reisden we mee in verschillende bandbussen (van Utrecht tot Groningen en Duitsland), interviewden we grote Nederlandse acts zoals Typhoon, The Kik en Birth of Joy, ´╗┐mochten we met vijf redacteuren verslag uitbrengen van Lowlands en recenseerden we veel Flevolandse concerten en feestjes.

Het enige wat de 3voor12 Flevoland-redactie nog zoekt zijn mensen uit Almere, Dronten en de Noordoostpolder, die ons enthousiasme over de Flevolandse muziekscene delen. Kan jij schrijven, fotograferen of filmen, en wil je Flevoland voor eens en voor altijd goed op de kaart zetten? Let dan goed op.

Wat krijg je van ons?

  • De mogelijkheid om jezelf te kunnen ontwikkelen op alle journalistieke vlakken, op het gebied van tekst, fotografie en film
  • We stellen je in staat een groot muzikaal netwerk op te bouwen binnen Flevoland
  • Gastenlijstplekken bij Flevolandse concerten in poppodia zoals De Meester, Underground, Nirwana en De Klos
  • Daarnaast mag je berichten over de tofste festivals die onze provincie rijk is. En dan hebben we het niet alleen over Stille Nacht, Gestrand of het Bevrijdingsfestival, maar ook over het grote Where The Wild Things Are, de Libelle Zomerweken en LOWLANDS!
  • Je staat aan de wieg van een van de leukste muziekprojecten van Flevoland. Er is dus veel ruimte voor je eigen ideeën en inbreng
  • Geen geld, want het blijft een vrijwillige functie
 
Wat wordt er van je verwacht?
  • Dat je woonachtig bent in Flevoland, of hier je roots hebt liggen en regelmatig terugkeert
  • Dat je geïnteresseerd bent in de Flevolandse muziekscene
  • Dat je naast het bezoeken van de tofste concerten op vrijdag en zaterdag (wat je natuurlijk doet, dûh), hier op zondag ook een stukje over wilt tikken
  • Dat je zin en tijd hebt om iets heel vets van 3voor12 Flevoland te maken!


Waar wacht je nog op?

Dat vragen wij ons ook af. Treuzel niet en stuur nú een mail met je cv, motivatie en eventueel eerder gemaakt werk naar 3voor12FL@gmail.com! Wil je intussen op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond 3voor12 Flevoland? Like dan alvast onze Facebookpagina.