Schrijf je nu in! Schrijf je nu in!

Nodig jezelf uit op allerhande feestjes

, Door Bart Rouw

Schrijf je nu in!

Nodig jezelf uit op allerhande feestjes

Door Bart Rouw ,

Komend najaar staat er weer van alles op de agenda: de Popronde en de Grote Prijs, bijvoorbeeld. Lokaler gezien is er Flavourland. Hoewel dit alles nog toekomstmuziek is, zijn de voorbereidingen al in volle gang. Sterker nog, mocht je nog mee willen doen aan deze feestjes, moet je opschieten. De inschrijvingen zijn niet heel lang meer open.

Zo sluit de inschrijving voor de Popronde al over luttele weken. Mocht je mee willen doen, moet je voor 1 maart ingeschreven zijn. Uit de uiteindelijke inschrijvingen worden honderd acts gekozen. Deze acts maken dan kans om in bijna dertig steden op te treden!
Treed in de voetsporen van De Staat, Boef en de Gelogeerde Aap, a Balladeer, Roosbeef en Moss en zorg dat je op die lijst komt.

Een andere aflopende kans is De Grote Prijs van Nederland. Die inschrijving is tot 18 maart geopend. Deze prestigieuse talentenjacht weet al jaren het neusje van de zalm te leveren van de up-and-coming nationale muziek. Om het allemaal net even spannender te maken zijn dit jaar de categorieën veranderd. Wie weet is jou band de eerste die in dit nieuwe format de beker mee naar huis neemt? Vorig jaar wist de Almeerse band Evant Garden het tot de derde plaats te schoppen, dus niemand kan meer ontkennen dat er kwaliteit uit Flevoland komt.

Dichter bij huis zijn er drie inschrijvingen die nu lopen. Één daarvan loopt af op 16 maart en is voor Almere gaat Vreemd. De Meester´s hekkenlsuiter van het hoogseizoen viert dit jaar haar vijfjarig bestaan en belooft ook nu de beste bonte avond van het jaar te leveren.
De andere twee lopen nog even door. Flavourland houdt haar inschrijving tot na de zomer open en bij Vers kan je het hele jaar door terecht en wordt je bij de eerst volgende ronde die plek heeft ingeroosterd.

Wil je bandjes zien strijden op het scherpst van de snede en de megahits van morgen nu al live zien? Houdt deze evenementen dan in de gaten. Wil je dit allemaal voor je eigen band? Schrijf je dan nu in!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland