Popronde Almere: The Jacks Popronde Almere: The Jacks

Lekkere vrouwen en stevige rock in een volgepakte kroeg met veel bier

, Tekst: Bart Rouw; Foto´s: Popronde Almere

Popronde Almere: The Jacks

Lekkere vrouwen en stevige rock in een volgepakte kroeg met veel bier

Tekst: Bart Rouw; Foto´s: Popronde Almere ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 6 oktober 2012 ging Almere voor de hattrick en kwam het reizende festival voor de derde keer naar de polder. In Almere betrof het 24 acts die te zien waren op 15 locaties. Uiteraard bracht 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 23:15 uur stonden The Jacks in Endzjin.

Wie? The Jacks
Wat? Rock, nie meer, nie minder!
Waar? Studentenhol Endzjin
De band:
Na een hoop wisselingen binnen de bezetting hebben The Jacks eindelijk de ritmesectie gevonden die zij nodig hadden. Met een gedreven drumster en ex-Krezip bassist Joost kon de band eindelijk echt aan de slag. Geen twee jaar later is de band twee ep´s en een sloot optredens verder, waaronder optredens bij Giel en bij DWDD.

 

Jeeh!

Lekkere vrouwen en stevige rock in een volgepakte kroeg met veel bier... Problemen? Er zijn geen problemen. Hun tweede ep heet Raw & Gorgeous en dat is ook precies wat je krijgt. Harmonieuze toonladdertjes gaan de deur uit, hier wordt gezongen vanuit de tenen! De simpele, strakke rockmuziek wordt door de toeschouwers opgelepeld alsof het biertje nummer twintig is, nadat de kastelein de tap al gesloten had. Of het iets te maken heeft met de sexy dames op het podium, laten we even in het midden.

 

Meh...

Hoewel herhaling uit den boze is in de recensiewereld: Problemen? Er zijn geen problemen. Als je bij The Jacks komt voor lekkere rock, kan je niet misgaan.  

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland