Popronde Almere: Sue The Night Popronde Almere: Sue The Night

Een woord: Wow!

, Tekst: Nico Glas

Popronde Almere: Sue The Night

Een woord: Wow!

Tekst: Nico Glas ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 6 oktober 2012 ging Almere voor de hattrick en kwam het reizende festival voor de derde keer naar de polder. In Almere betrof het 24 acts die te zien waren op 15 locaties. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 22:00 uur stond Sue The Night in Brasserie De Jongens van Almere.

Wie? Sue The Night
Wat? Singer-songwriter
Waar? De Jongens van Almere

De artiest:

Suus de Groot reist de wereld af als Sue The Night. Zelf beschrijft zij het als pure muziek met een rauw randje, wat wij kunnen beamen. Vorig jaar deed ze mee aan de Grote Prijs van Nederland waar zij nog een publieksprijs mee naar huis heeft genomen, maar de hoofdprijs ging toen naar Yori Swart.

 

Jeej!

Sue the Night is in één woord samen te vatten: wow! Met heel eenvoudig gitaarspel en een dijk van een stem weet Suus de gehele brasserie te verbazen en vast te houden. Haar stemcontrole, met name haar dynamiek, is wonderbaarlijk. Nogmaals: wow.

Meh..

Misschien wat flauw, maar het enige kritische te vermelden is dat het optreden zo kort was. Dit had nog wel een uurtje door mogen gaan. Woorden zijn niet genoeg, dit moet je gewoon ervaren.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland