Popronde Almere: Lucas Hamming Popronde Almere: Lucas Hamming

The boy with the golden voice!

, Tekst: Nico Glas; Foto's: Anne-Marieke Zaal

Popronde Almere: Lucas Hamming

The boy with the golden voice!

Tekst: Nico Glas; Foto's: Anne-Marieke Zaal ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 6 oktober 2012 ging Almere voor de hattrick en kwam het reizende festival voor de derde keer naar de polder. In Almere betrof het 24 acts die te zien waren op 15 locaties. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 15:00 uur stond Lucas Hamming voor de Bagels & Beans.

Wie? Lucas Hamming.
Wat? Singer-songwriter
Waar? Bagels & Beans

De artiest:

Lucas Hamming was met zeventien jaar al vrij bekend in Nederland. Zo heeft hij een rol gehad in de speelfilm Lover of Loser en met zijn band New Option stond hij tussen Alphabeat Cmon&Kypski en The Mad Trist. Nu zijn we alweer twee jaar verder en is Lucas solo aan de weg aan het timmeren als singer-songwriter.

 

Meh...

Het terras van de Bagles & Beans is vrij klein, waardoor er heel wat stoort. Het is vrij rumoerig, wat betekend dat de zachtere stukken van Hamming en zijn gitaarspel soms weg vallen. Deze jongen verdient honderd procent aandacht, en dat lukt helaas niet altijd.

 

Jeeh!

Wanneer Lucas zijn uithalen en hardere zang uit de kast trekt is het rumoer wel meteen weg. Wat een stem! Briljante singer-songwriter van groot kaliber. Houd deze negentien jarige Huizenaar goed in de gaten, dat zou nog maar eens wat heel groots kunnen worden. 

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland