Popronde Almere: Kaizoku Popronde Almere: Kaizoku

Vies, ruig en laag!

, Tekst: Nico Glas

Popronde Almere: Kaizoku

Vies, ruig en laag!

Tekst: Nico Glas ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 6 oktober 2012 ging Almere voor de hattrick en kwam het reizende festival voor de derde keer naar de polder. In Almere betrof het 24 acts die te zien waren op 15 locaties. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 01:00 uur (zondag dus eigenlijk) stond Kaizoku in De Meester

 

Wie? Kaizoku
Wat? Breakbeat, Drum&Bass, Dubstep
Waar? De Meester
De act:
Kaizoku is een samenwerking van twee Rotterdamse danceproducers; EJ van de Wal en Jor Timmermans. Zelf noemen zij zich “Energieke bass-heavy dubstep, breakbeat en drum&bass met een voorliefde voor stevige ritmes”. Hier staan wij faliekant achter: Knallen!

Jeeh!
Om 01:00 uur in de nacht is het altijd nog een drukke boel in De Meester. De bar hangt vol van mensen die nog aan het na genieten zijn van de afgelopen dag, maar op de dansvloer is het echte werk bezig. Kaizoku mag de Almeerse Popronde 2012 afsluiten en doet dat op heerlijke wijze. Voetjes gaan van de vloer door hun energieke drum and bass. Gecombineerd met vieze, rauwe dubstep brengen zijn het poppodium tot een briljante climax.

Meh...
Valt er nog iets anders te zeggen dan: “Verdomme, de Popronde is afgelopen”!? Wat een dag, wat een feest. Alstublieft, volgend jaar weer!

 

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland