Nieuwe drummer Kelly´s Vacation Nieuwe drummer Kelly´s Vacation

“Het klikte meteen”

, Door Bart Rouw

Nieuwe drummer Kelly´s Vacation

“Het klikte meteen”

Door Bart Rouw ,

Half december besloot drummer Remco Fransen na muzikale verschillen uit Kelly´s Vacation te stappen. Na een aantal audities bracht de band naar buiten dat er een vervanger gevonden is.

“Het klikte meteen”

Na twee jaar het slagwerk voor Kelly´s Vacation te hebben verzorgd, was half december voor Remco Fransen de koek op. Vanwege muzikale verschillen stapte hij uit de band. “Wel als vrienden,” voegt lead-gitarist Sander Hoek toe. “Hij blijft ook gewoon drummen bij Rock-a-oke. Het idee was eerst wel vreemd voor me, maar ik snap Remco´s beredenering wel.”

Omdat er geen twijfel bestond over de voortgang van de band zelf, werden er audities gehouden. Sander Hoek: “Ik heb hier en daar wat advertenties geplaatst en rond gevraagd. Daar kregen we heel veel reacties op, uit het hele land. Er was zelfs een drummer uit Groningen bereid op en neer te rijden. Na een aantal audities gehouden te hebben, was er één drummer waarvan zowel de band als hijzelf zeiden dat dit het was.” Percussionist Bram Wendels komt, toevallig, dan weer wel uit Almere. Hij drumt in een Kiss Tribute band (Kiss on the Rocks) en voorziet ook de coverband So What van ritme. Een bezige bij.
“Kelly´s Vacation maakt eigen werk, en daar ligt voor mij de uitdaging.” verklaart Wendels zijn keuze. “Daarnaast zijn het aardige mensen en goede muzikanten, dus de keus was voor mij snel gemaakt.”

Inmiddels is de band dus weer op volle sterkte aan het repeteren. De eerste gig waarop Kelly´s Vacation met de nieuwe drummer van de planken brult, vindt begin april plaats in Amsterdam.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland