Eerste bevestigingen voor Bevrijdingsfestival 2011 Eerste bevestigingen voor Bevrijdingsfestival 2011

Zuid-Afrika naar Almere

, Door Bart Rouw

Eerste bevestigingen voor Bevrijdingsfestival 2011

Zuid-Afrika naar Almere

Door Bart Rouw ,

Deze week is bekend gemaakt wie de ambassadeurs van de vrijheid worden dit jaar, en dat zijn niemand minder dan The Opposites en Partysquad. En, Bevrijdingsfestival Flevoland zou niet zijn wat het was als de Oppo´s niet even hun gezicht komen laten zien. Maar, zoals Tell Sell ons geleerd heeft, er is meer!

Zuid-Afrika naar Almere

Wederom staan The Opposites dit jaar op Bevrijdingsfestival Flevoland. Dit jaar als ambassadeurs van de vrijheid, te saam met Partysquad. “Op 5 mei vieren wij niet alleen onze eigen vrijheid maar staan wij ook met z’n allen stil bij alle mensen die nog niet vrij zijn. Wij zien muziek als een mooi symbool van vrijheid en een prachtig middel om ons te uiten. Wij vieren met muziek bewust en onbewust onze vrijheid en willen dit graag delen met de rest van Nederland. Hopelijk kunnen we iedereen met beats en lyrics een klein beetje bewust maken van het feit dat vrijheid een groot goed is en zeker niet vanzelfsprekend is. Het belang van 4 mei herdenken en 5 mei vieren is groot en wij dragen op deze manier graag ons steentje bij." Aldus de heren Oppo´s op de 5mei site.

Een primeur voor het 5 mei festival is dat Zuid-Afrikaan Jack Parow naar Almere komt. Na een zeer geslaagd Lowlands optreden, een deal bij Top Notch en een uitverkochte clubtoer door de lage landen, zal hij op 5 mei neerstrijken op de Esplanade.

Houdt deze site, maar ook 5mei.nu in de gaten voor meer nieuws over het Bevrijdingsfestival Flevoland.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland